Touch Skin 21

TOUCH SKIN 21 ER DEN MEST AVANSERTE IKKE-OPERATIVE PLASMABEHANDLINGEN FOR HUDPROBLEMER

Touch Skin 21 er utviklet av 21 Equipment og er et vitenskapelig apparat som er et resultat basert på mange års erfaring fra flere klinikker.

Denne teknikken ble funnet opp for å kunne behandle overfladiske skjønnhetsfeil som befinner seg i områder hvor det er vanskelig å bruke andre metoder, med trygge og umiddelbare resultater.

Takket være Touch Skin 21s plasmateknologi, lar skjønnhetsproblemer med øvre og nedre øyelokk og foryngelse av hendene seg løse uten bruk av operative teknikker.

ENKELT OG SIKKERT Å BRUKE
Touch Skin 21 skaper en gnist – en elektrisk lysbue – på hudens overflate og utøver en nøyaktig og kontrollert forbrenning av hornlaget i huden, noe som gjør det mulig å eliminere groper og linjer i huden. Denne overfladiske behandlingen kontrolleres nøye for å stimulere den naturlige regenerasjonen av cellene for å fjerne eller reparere vevet akkurat der det trengs, uten å lage arrvev. Behandlingen gjenskaper hudens elastisitet og glatter ut de øvre lag av epidermis.

Touch Skin 21 fjerner kosmetiske problemer og øker fortjenesten din!

AVANSERT TEKNOLOGI

Touch Skin 21 er en mild, avansert og intelligent plasmabehandling for å fjerne eller redusere arr, rynker, fregner, strekkmerker, tatoveringer m.m.

Plasmateknologi

SMERTEFRI EPIDERMABRASJON
Epidermabrasjon er et fancy begrep for peeling av huden ved hjelp av ulike metoder. Når du fjerner de øverste lagene av huden utløses det en helbredende reaksjon i huden som igjen utløser celleregenerering. Huden føles mykere, fastere og får en ny frisk glød. Den kan også bidra til å forbedre akne, myke fine linjer, og i noen tilfeller fjerne brune flekker eller misfarging i ansiktet.

RESULTATER
Progressiv fjerning av urenheter i huden. Tydelige resultat allerede etter den første behandlingen. Antall behandlinger som kreves vil variere avhengig av tilstanden.


I motsetning til laserbehandling av tatoveringer, er denne behandlingen helt smertefri. Behandlingen vil gradvis lysne tatoveringen og etterhvert fjerne den. En fullstending fjerning av tatotveringen vil være avhengig av størrelse, dybde og type pigment som er brukt.

Touch Skin 21 er enkel å bruke og å bære med seg. Dette gjør den til en uunnværlig samarbeidspartner for alle skjønnhetsterapeuter takket være sine tilpasningsdyktige og målrettede program som er utviklet for ethvert skjønnhetsproblem.

MANGE BEHANDLINGSOMRÅDER – BÅDE PÅ ANSIKT OG KROPP

Utmerket for å rette estetiske hudproblemer, inkludert:

Touch skin 21
 • Rynker og linjer
 • Arr
 • Strekkmerker
 • Pigmentflekker/ leverflekker
 • Lysne tatoveringer
 • Foryngelse av huden
 • Sebaceøse cyster
 • Øyelokksløft
 • Smilerynker
 • Føflekker
 • Xanthelasmas
 • Hudfliker
 • Keloids

Lær med oss ved Beauty Boss Business School

I tillegg til å tilby de beste hudpleieproduktene og utstyret, tar vi sikte på å gi våre kunder den beste utdannelsen om hvordan de kan bruke våre produkter og utstyr som systemer som vil forbedre kundenes opplevelse og resultater. Vi inkluderer også de mest oppdaterte skjønnhetsteknikkene
og markedsføringstrendene slik at våre kunder ligger i forkant av den intense konkurransen i skjønnhetsbransjen, samtidig som de etablerer seg som ledere i bransjen.Se våre arrangementer her >>>

Del