Om oss

DUI CLINIQUE AS
Org.nr: 979 977 069 MVA

Om oss

Vi tror på å styrke mennesker slik at de ser og føler seg vakre og trygt kan leve som den beste versjonen av seg selv.

Vi gjør det ved å tilby banebrytende teknologi innen skjønnhet, som gjør det mulig for skjønnhetssalonger å tilby effektive og avanserte tjenester til sine kunder. Vi tilbyr også førsteklasses naturlige hudpleieprodukter og helsekosttilskudd av høy kvalitet, med patenterte formler, for en helhetlig tilnærming til helse og skjønnhet.

Vår historie

Vi er et skjønnhetsteknologi- og kosmetikkfirma som ble grunnlagt av ekteparet Audrey Wong Mortensen og Nils Mortensen i 1997 i Norge.

Vårt etos er en balansert øst-møter-vest-kombinasjon av natur og teknologi, for å hjelpe kundene å opprettholde en følelse av harmoni som er grunnleggende for et godt og sunt liv.

Audrey har over 30 års erfaring innen helse- og skjønnhetsindustrien, spesielt innen hud- og kroppsterapier, holistisk ernæring og urtebaserte hudbehandlinger. Hun har alltid hatt en fascinasjon for det symbiotiske forholdet mellom helse og skjønnhet, og hvordan det påvirker henne selv personlig, og alle rundt henne. Gjennom utdanning og omfattende forskning har Audrey med suksess utviklet behandlingsapparater som behandler arr ikke-kirurgisk, couperouse, akne, cellulitter, åreknuter, naturlige hudpleieserier og svært vellykkede slankekosttilskudd, som har blitt solgt internasjonalt, for å hjelpe kundene sine med å forbedre kvaliteten på livene sine slik at de kan leve fritt med selvtillit.

Nils Mortensen har over 30 års erfaring fra medisin- og skjønnhetsmaskinindustrien og solgte hårlasermaskiner til frisører i Skandinavia og Storbritannia. Han har også over 20 års erfaring i helsekostindustrien og solgte nylig selskapet sitt, Med-Eq AS, som eier patenterte formler. Produktene distribueres i mer enn 40 land. Virksomheten hans har generert mange kosttilskuddsstjerner som alle er støttet av dokumentert forskning og har skapt stor suksess for ham. Viktige høydepunkter inkluderer først og fremst 30 days, som er en patentert slankeformel som har solgt over 2 millioner bokser i Skandinavia alene; deretter Coffee Slender, en slankekaffe med grønn kaffe, som også var veldig populær i Europa. Med Eqs studie om slankeeffektene av grønn kaffe har blitt kopiert av mange produsenter av slankekaffe; og nummer tre, det populære YTE, eller ungt vevsekstrakt, som er kjent for sine mange helseeffekter fra å øke libido, til muskelstyrke og mental helse.

Våre produkter er støttet av en rekke kliniske studier, patenter og publiserte tidsskrifter. Ingrediensene som brukes er også støttet av forskning og teknologi, som gjenspeiler selskapets etos om å kombinere natur og vitenskap.

Vi har siden utvidet rekkevidden vår til å betjene skjønnhetsbedriftseiere og enkeltpersoner, som er interessert i å starte sine egne skjønnhetsbedrifter, gjennom vår utdannings- og opplæringsmmodell, Beauty Boss Business School. Med state-of-the-art teknologisk avanserte systemer for hudpleie, vektkontroll og hårvekstløsninger styrker vi bedriftseiere ved å transformere virksomhetene deres, og følgelig gi dem et middel til et liv levd på deres egne premisser.

Del