Historie

Forskningen ved Dui Clinique startet første gang i 1990. Først med urter, deretter med urter sammen med elektrisitet. Forskningen ble avsluttet sent i 1996. Målet var å finne urter som er effektive i behandling- og fjerning av pigmentering, bedring av akne og å redusere cuperose, arr og rynker. Hensikten med Dui-maskinene er å forbedre effekten av urtene, og maskinene er utviklet i henhold til Arndt-Schultz lov (engelsk).

Arndt-Schultz lov konkluderer med at en svak stimulering øker den fysiologiske aktiviteten mens en kraftig stimulering begrenser eller stopper fysiologisk aktivitet. En rekke kliniske studier har vist at slike behandlinger kan:

  • Øke blodsirkulasjonen i vevet med 500%
  • Stimulere natrium/kalium balansen i cellene
  • Øke produksjonen av ATP med 500%. ATP (Adentriphospate) er cellenes største energiprodusent. En sammentrukket muskel bruker ATP inntil glykogen tar over
  •  Kollagenproduksjonen øker med 73%
  • Transporten av frie aminosyrer øker med 30-40%

Disse resultatene beviser at milliampere og lav spenningsbehandling er den mest effektive metoden for å revitalisere og gi huden et ungdommelig utseende og en frisk glød.

To år ble brukt for å finne den riktige strømstyrken til å forbedre effekten av urtene, og i tillegg kunne gi ansiktsløft, stimulere- og regenere vevet.

Markedsstudier startet i Singapore og Norge i 1997. Konseptet ble senere videreutviklet til å omfatte kroppsbehandlinger. Sentrale personer involvert i forskningen var Ms Audrey Wong – kosmetolog, kroppsterapeut, herbalist og forretningskvinne, og Nils Christian Mortensen – ingeniør, filosof og forretningsmann.

Vi fortsetter en kontinuerlig forskning for å få enda bedre resultater ved hudproblemer. Det har også blitt utviklet flere behandlinger for kroppen; som for cellulitter, ødelagte blodkar, fotmassasje inspirert av fotrefleksologi og lymfedrenasje for hele kroppen. Konseptet for arrbehandling er i kontinuerlig utvikling for å gjøre behandlingen mer tidseffektiv.

I 2016 presenterte vi Octagon 8 i 1 Face & Body som er den nyeste generasjonen av Dui Clinique maskiner med ny teknologi og flere muligheter innenfor elektroterapi for ansikt- og kroppsbehandling. Maskinen har et komplett ansiktsbehandlingskonsept, med alt fra ansiktsløftning til rengjøring av huden, kroppsterapi med alt fra slanking til lymfedrenasje. Dette inkluderer allsidigheten med både manuelle og automatiske behandlinger for å gi terapeuter flere muligheter.

I dag er Dui-konspetet tilgjengelig i Norge, Sverige, Finland og England. Det er allerede solgt mer enn 120 maskiner. Selskapet vil eksportere franchisevirksomhet til flere land i fremtiden.

Del