Octagon+

Et helt kropps- og hudpleiestudio i ett apparat

Med mer enn åtte forskjellige teknologier tilgjengelig i Octagon+, kan du gi kundene dine best mulig pleie. Ved å øke ferdighetene dine og bringe dem til et høyere nivå, skiller du deg ut fra dine konkurrenter. Fremfor alt er Octagon+ testet og utprøvd, og er en fusjon av moderne teknologi og tradisjonell medisin som gir deg resultater du og dine kunder vil bli overrasket over.

Utdanningskursene som følger ved kjøp av Octagon+ er intensive og givende. Du vil bli trygg på å utføre hudterapi, kroppsterapi, arr og arrelaterte smerter. Kursene er delt inn i fire moduler; den fjerde modulen for hårtap er valgfri, og utstyret for hårtapsbehandling er ekstrautstyr.

Octagon+ Face & Body er en meget interessant maskin da du kan mikse og matche de forskjellige teknologiene for å gi de beste resultatene til kundene dine. I tillegg kan du velge Elektrokam og/eller Cryotonic som ekstrautstyr. Mulighetene er mange med Octagon+.

ULTRALYDTEKNOLOGI

Ved en frekvens på 32,000 Hz er ultralyd i stand til å redusere fettcellens størrelsen ved å transformere triglyserider i disse cellene til enkle fettsyrer, som da vil bli transportert inn i lymfesystemet. Dermed reduseres fettlagrene i området som behandles. Ultralyd er også effektiv i behandling av idrettsskader og for å lindre revmatiske smerter. Ultravibrasjoner bidrar til å bedre blodsirkulasjonen og redusere betennelse i de berørte områdene.

1. SONOPHORESIS FUNKSJON
Sonophoresis er en medikamentleveringsmetode der ultralyd brukes til å øke absorpsjonen av aktuelle forbindelser i overhuden, dermis og hudvedheng.
Medisinen består vanligvis av hydrofile molekyler og makromolekyler i form av gelé, krem ​​og salve. Sonophoresis oppstår fordi ultralydbølger stimulerer mikrovibrasjoner i hudens epidermis og øker den totale kinetiske energien til molekyler som utgjør aktuelle midler. Denne teknologien har vist seg å være mest effektiv ved lave frekvenser (mindre enn 100 kHz). Farmasøyter blander medisinene ved å blande dem med et koblingsmiddel (gelé, krem, salve) som overfører ultralydenergi fra ultralydtransduseren til huden.

2. LYDVIBRASJONER
Kollagenfibre rundt fettcellene fører til betennelser og dårlig sirkulasjon. Lydvibrasjoner bryter ned disse fibrene og fører dermed til en reell reduksjon i cellulittene ved å øke blodsirkulasjonen og temperaturen i disse områdene.

3. TIKSOTROPISK FUNKSJON
Tiksotropi øker den kinetiske energien til fett, slik at det blir flytende.

4. VARMEEFFEKT
Med vibrasjoner på 32,000 ganger i sekundet produseres varme som kan trenge opptil 12 cm ned i vevet, og dermed redusere visceralt fett. Områder med store mengder cellulitter på lår og rumpe har en lavere temperatur. Varme og vibrasjoner vil forbedre tilstanden til cellulittene ved å øke kroppstemperaturen i området.

MUSKELSTIMULERING
En elektromaskin er ikke komplett uten en muskelstimuleringsfunksjon. Med denne blir musklene tonet mens kunden ligger på benken. Denne funksjonen kan også brukes for oppstramming av ansiktsmusklene.

ELEKTROLIPOLYSE
En klinisk testet og vitenskapelig publisert behandling; elektrolipolyse er i stand til å redusere epidermisk fett. Octagon+ behandling med elektrolipolyse består av en behagelig elektrisk strøm i et program som er både testet og utprøvd, og som lover vellykkede slankeresultater på kun 40 minutter.

LEDLYS
LEDlys er i stand til å produsere sterke terapeutiske effekter for både ansikt og kropp. Maskinen har en funksjon hvor terapeuten selv kan velge fargene som trengs i hver behandling. Man kan også velge å bruke alle fargene i behandlingen. Det er i tillegg fleksibilitet til å kombinere både ultralyd og LED-funksjoner i én enkelt behandling.

SØLVHANSKER
Dette utstyret toner og former muskler og hud på kropp og i ansikt, i tillegg til å jevne ut rynker. Sølvtråder i hanskene gir merverdi til behandlingen ved å øke cellefornyelsen og reparasjon. Terapeuten bruker disse hanskene på klienten for å forme kundens ansikt- og kroppsfasong.

LYMFEDRENASJE
Denne avanserte teknologien for lymfedrenasje er både effektiv og behagelig, samt at den er egnet for både ansikt og kropp. Det er en automastisk behandling med garantert resultat – enten det er for slanking eller fjerning av væskeansamlinger.

Hoppende jente

KURS- OG SEMINARVIRKSOMHET

Dui Clinique AS gjennomfører kontinuerlige kurs slik at du lærer å bruke apparatene våre på en riktig måte. Her tar vi for oss selve prosessen ved bruk av apparatet og en grunnleggende innføring i teorien bak det suksessrike konseptet.

Det er viktig for oss at alle som skal jobbe med apparatene våre også kjenner til hva som skjer med kroppen til kundene under behandling. Dette for å etablere trygghet hos kunden. Det er også viktig å lære hvordan man takler en salgssituasjon samt ta del i våre markedsføringsstrategier med brosjyrer, lokalannonser, plakater etc. Våre arrangementer her —>

Del