La kundene dine få de beste resultatene  som det er mulig å oppnå

Osmo Therm 21  kombinerer kulde med varme og elektriske funksjoner slik at dine kunder kan få den kroppen de vil ha, slanking, hudpleie og smertelindring.

Få mer informasjon:

Hvorfor bli en cryo beauty-/helsesalongeier?

1. Kvalifisert opplæring: Vi gir deg kvalifisert opplæring som cryo kropps- og ansiktsterapeut.

2. Fleksibel tid: Du styrer tiden din slik at du kan prioritere viktigere ting i livet, som familie og ting du ellers liker å gjøre.

3. Økt inntekt: Med de mange og effektive produktene og tjenestene du vil kunne tilby kundene dine, vil de se på dette som en god investering, også fordi vi garanterer at de vil være fornøyde med resultatene. Fornøyde kunder forteller andre mennesker om sine positive opplevelser, og det vil igjen fylle timelistene dine!

4. Meningsfylt arbeid: Det å være i beauty-/ helsebransjen handler ikke bare om å selge produkter og tjenester, det handler om å hjelpe andre mennesker til både å se bra ut og ha det bra. Det er et privilegium å hjelpe andre slik at de kan forandre livene sine til det bedre.


Suksesshistorier

Hør hva våre tidligere kursdeltakere, Nancy og Nina, sier om vårt velprøvde system som hjalp dem til å bli vellykkede salongeiere!

Nancy Korneliussen, eier av Helseloftet Korneliussen i Jessheim forteller om sin erfaring med å bli egen sjef:

Nina Fleischer, eier av Atlas Fotterapi på Tolvsrød fant en mulighet til å utvide virksomheten sin. I de neste to videoene nedenfor forteller hun sin suksesshistorie:


Vil du vite hvem vi er?

Introduksjon av Dui Cliniques team, som har vært ledende innen helse-/beautymarkedet i Norden i mange år. Vi har mer enn tretti års erfaring og kunnskap slik at vi kan lede deg i riktig retning. Møt teamet vårt her i denne videoen:

Fra noen av våre kurs og seminarer

Sertifiserte Beauty Bosses – spente og klare til å starte sine egne klinikker/salonger. Disse salong-/klinikkeierne har stor suksess med versjoner av våre cryoapparater…

la oss derfor introdusere deg til et av våre nye apparater – med både varme, kulde og strøm som har utvidet bruksområde:

Osmo Therm 21
Med varme, kulde og strøm


Ofte stilte spørsmål

1. Hva trenger jeg for å starte opp?

  • Meld deg på seminaret for å se om dette passer deg
  • Ta med et åpent sinn og egne ambisjoner

2. Er leasing mulig?
– Ja, for søkegode kunder. Leasing er kr 0,- kontant.

3. Fins det oppfølgingskurs som kan utvikle meg etter å ha investrert i egen salong?
– Ja, det finnes bl.a. masterclasser som vi arrangerer jevnlig. Dette blir du informert om. 

4. Hvordan får jeg kunder?
– Vi har samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med å fylle listene i salongen din. 


Les mer her
KK: Drømmer du om å utvide tilbudet i klinikken din?
Se Og Hør: Drømmer du om å utvide tilbudet i klinikken din?


Har du spørsmål? Send sms eller ring oss på 906 54 278 eller kontakt oss på 33 33 48 90 (08:00-16:00) eller send mail til post@duiclinique.com for mer informasjon.

Vil du at vi skal demonstrere et av våre apparater for deg? Registrer deg i kontaktskjemaet nedenfor og vi kontakter deg snarest.


    Tilbake til toppen

    Del