DEP LP

Hvorfor bli en cryo beauty-/helsesalongeier?

1. Kvalifisert opplæring: Vi gir deg kvalifisert opplæring som cryo kropps- og ansiktsterapeut.

2. Fleksibel tid: Du styrer tiden din slik at du kan prioritere viktigere ting i livet, som familie og ting du ellers liker å gjøre.

3. Økt inntekt: Med de mange og effektive produktene og tjenestene du vil kunne tilby kundene dine, vil de se på dette som en god investering, også fordi vi garanterer at de vil være fornøyde med resultatene. Fornøyde kunder forteller andre mennesker om sine positive opplevelser, og det vil igjen fylle timelistene dine!

4. Meningsfylt arbeid: Det å være i beauty-/ helsebransjen handler ikke bare om å selge produkter og tjenester, det handler om å hjelpe andre mennesker til både å se bra ut og ha det bra. Det er et privilegium å hjelpe andre slik at de kan forandre livene sine til det bedre.


DEP er et nytt system designet for spa- og skjønnhetsklinikker for å øke absorpsjonen av kosmetikk takket være den patenterte Dermoelectroporation®-teknologien oppfunnet av Mattioli Engineering for transdermal kosmetisk transport og basert på spesielle elektroporasjonspulser.

DEP-systemet genererer en effektiv infusjon ved alle hudtilstander. Innledende skrubb- eller mikroderma-
brasjonsbehandling er ikke nødvendig, men anbefales.

DEP-systemet er utstyrt med flere sonder designet for alle typer gelé eller serum, enten for ansiktet eller for kroppen.

Dyrebart serum kan leveres effektivt og uten avfall med den proprietære sprøytevæskedispenseren.
DEP muliggjør sanntidskontroll av leveringsprosessen takket være et digitalt leveringsdisplay som gir beskjed når hudens absorpsjonen er for lav.

Ved hjelp av kosmesøytiske preparater og vårt nye DEP-apparat kan vi sende preparatene inn i huden like effektivt som injeksjoner.

Disse nålefrie mesoterapi-behandlingene foregår med vårt nye DEP-apparat som sender anti-aldrings urteblandinger, kollagen, hyaluronsyre og ikke-giftige rynkedempende produkter ned i huden, like effektivt som injeksjoner.RESULTATER

Fra topp til bunn, behandling av:

• Kjevelinje

• Kråketær

• Hals

Behandling av ansikt


Vil du vite hvem vi er?

Introduksjon av Dui Cliniques team, som har vært ledende innen helse-/beautymarkedet i Norden i mange år. Vi har mer enn tretti års erfaring og kunnskap slik at vi kan lede deg i riktig retning. Møt teamet vårt her i denne videoen:

Fra noen av våre kurs og seminarer

Sertifiserte Beauty Bosses – spente og klare til å starte sine egne klinikker/salonger. Disse salong-/klinikkeierne har stor suksess med forskjellige versjoner av våre cryoapparater…

la oss derfor introdusere deg til et av våre nye apparater – med både varme, kulde og strøm som har utvidet bruksområde:

GrowCryo


Ofte stilte spørsmål

1. Hva trenger jeg for å starte opp?

  • Meld deg på seminar for å se om dette passer deg
  • Ta med et åpent sinn og egne ambisjoner

2. Er leasing mulig?
– Ja, for søkegode kunder. Leasing er kr 0,- kontant.

3. Fins det oppfølgingskurs som kan utvikle meg etter å ha investert i egen salong?
– Ja, det finnes bl.a. masterklasser som vi arrangerer jevnlig. Dette blir du informert om. 

4. Hvordan får jeg kunder?
– Vi har et unikt markedsføringssystem som kan hjelpe deg med å fylle listene i salongen din. 


Har du spørsmål? Send sms eller ring oss på 906 54 278 eller kontakt oss på 33 33 48 90 (08:00-16:00) eller send mail til post@duiclinique.com for mer informasjon.

Vil du at vi skal demonstrere et av våre apparater for deg? Registrer deg i kontaktskjemaet nedenfor og vi kontakter deg snarest.


    Tilbake til toppen

    Del