Osmo Therm

Osmo Therm 21 utnytter egenskapene til varme og kulde,
samt to programmer med elektrisk strøm, for å bekjempe
cellulitt, overflødig lokalt fett, slapp hud og samtidig gi
klienten en følelse av velvære, friskhet og vitalitet.

VARME OG KULDE GIR TERMISK EFFEKT
• Ansiktsløft og figurforming
• Fjerning av rynker, dobbelthake, uønsket fett og «grevinnearmer»
• Anti-betennelseseffekt; reduserer muskelsmerter
og senebetennelser
• Øker stoffskiftet og fettforbrenning
• Øker blodstrømmen i mikrosirkulasjon
• Fjerner væskeansamling og stimulerer lymfedrenasje
• Alle behandlinger er smertefrie, helt trygge, CE godkjent og uten bivirkninger

Osmo Therm kulde, varme og strømbehandling er nå endelig i Norge. En ny og mer avansert utgave av Cryo 21. Det Karolinska Institutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (cryoterapi) av fettceller. Deres studier viser at når man tilfører kulde til hvitt fett, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett (se studien her). Det brune fettet er igjen mye lettere for kroppen å forbrenne.

Kuldebehandlingen er CE-godkjent og helt trygg og ufarlig, uten noen former for bieffekter. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.

Vår metode er helt ulik andre cryometoder da kuldesonden vår kan beveges manuelt på de steder
man ønsker å fjerne fett og ventetiden er kort før
du ser resultatet.

AVANSERT TEKNOLOGI
Vår metode er rett og slett genial ved at vi kan behandle alle steder på kroppen: Fjerne grevinnearmer, dobbelthake, magefett og cellulitt. Osmo Therm er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Osmo Therm skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller.

Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen
i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Etter 6 behandlinger er det vanlig at kunden har mistet mange cm rundt livet og gått ned flere størrelser og det helt permanent uten noen form for kirurgi.


KOMBINASJONEN AV KULDE, VARME OG STRØM
Denne behandlingen, med sin ekstraordinære løfteeffekt,
motvirker slapp hud i ansikt og på kropp. Ved å heve og senke temperaturen i bindevevet og aktivere fibroblastene til å produsere nytt kollagen og elastin, blir det en naturlig vevskomprimering og spenningseffekt.

TO STRØMPROGRAMMER
Mikrostrømmer stimulerer prosessene til å redusere ødem ved
å trekke vann fra de dypeste lagene av hypodermis. Øker produksjonen av fibroblaster, som er fundamentale celler for produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Takket være spesielle bølgeformer induseres åpningen av elektrofølsomme kanaler, kalt hydrofile makroporer, øker permeabiliteten i hudens overflate. Alle produktene i serien er mikroionisert som gjør at de aktive ingrediensene lettere kan flyte gjennom ”strømgjerdet”. Dette fenomenet gjør at de aktive ingrediensene, spesielt produsert
for denne typen behandling, finnes i produktene i de kosmetiske
seriene Linea 21 og 21mila, virker i dybden.

Last ned vår Osmo Therm-brosjyre her>>>


Lær med oss ved Beauty Boss Business School

I tillegg til å tilby de beste hudpleieproduktene og utstyret, tar vi sikte på å gi våre kunder den beste utdannelsen om hvordan de kan bruke våre produkter og utstyr som systemer som vil forbedre kundenes opplevelse og resultater. Vi inkluderer også de mest oppdaterte skjønnhetsteknikkene
og markedsføringstrendene slik at våre kunder ligger i forkant av den intense konkurransen i skjønnhetsbransjen, samtidig som de etablerer seg som ledere i bransjen.Se våre arrangementer her >>>

Tilbake til toppen

Del