Ice 21

Spread the love

Fysisk behandling ved kulde og muskelstimulering

Ice 21 brukes til fysisk behandling med kulde. Ved hjelp av forskjellige elektriske bølger produserer den også forskjellige bevegelser på muskelbunter for å få resultater som reduksjon av utbredt eller lokalt fett, toning og muskelgjenoppretting.

Adipose fettceller er følsomme overfor kulde, og ved arbeidstemperaturen på enheten gjennomgår de en prosess med langsom og gradvis spontan tømming kalt ”apoptose” (programmert celledød). De eliminerte lipidene, som befinner seg på interstitialnivå, føres ut av menneskekroppen via leveren, mage-tarmkanalen og det lymfatiske systemet i løpet av ca. 15-20 dager.

Nekrose er en form for celledød grunnet akutt stress eller cellulært traume, mens apoptose utføres på en ordnet og regulert måte, ved hjelp av livssyklusen til organismen. Blod-og epitelceller fornyes f.eks kontinuerlig fra stamcelleprogenitorene; men denne økningen kompenseres av en kontinuerlig celledød. På ett år er den endrede cellemassen lik massen av selve kroppen.

I løpet av en behandling, reduserer Ice 21 temperaturen på platene på en kontrollert måte ved hjelp av termostat.

Ice 21 sitt anvendelsesområde er fysisk behandling ved hjelp av kulde og elektrostimulering, spesielt for reduksjon av overflødig lokalisert adipositet og lokalisert lipo-dystrofi (subkutan bindevevssykdom på grunn av dårlig cellulær drenering basert på svakhet i mikrovaskulaturen ) og oppstramming.

Ice 21 har følgende funksjoner:

  • Stimulering av mikrosirkulasjonen med dreneringseffekt
  • Lipolytisk aktivering gjennom fettceller
  • Oppstramming av dermis og omforming av huden
  • Lymfatisk drenering gjennom stimulering av muskler underliggende eller overliggende lymfeknuter
  • Hud og muskelstramming
  • Gjenopprettelse av cellulære metabolske funksjoner, med en økning i reproduktive funksjoner
  • Foryngelse

KURS- OG SEMINARVIRKSOMHET

Dui Clinique AS gjennomfører kontinuerlige kurs slik at du lærer å bruke apparatene våre på en riktig måte. Her tar vi for oss selve prosessen ved bruk av apparatet og en grunnleggende innføring i teorien bak det suksessrike konseptet.

Det er viktig for oss at alle som skal jobbe med apparatene våre også kjenner til hva som skjer med kroppen til kundene under behandling. Dette for å etablere trygghet hos kunden. Det er også viktig å lære hvordan man takler en salgssituasjon samt ta del i våre markedsføringsstrategier med brosjyrer, lokalannonser, plakater etc. Våre arrangementer her —>