Arctik 21

Kombinasjonen av Cryoterapi og Termoterapi gir enda bedre resultater!

Arctik 21 sin kombinerte teknikk med varme og kulde vil redusere hevelser, dempe smerter, fjerne spenninger i muskler, redusere muskel- og senebetennelser og har en god effekt på blodsirkulasjonen.

Arctik 21 fjerner uønsket fett. Terapeuten behandler da det samme stedet en gang hver 14. dag, siden det tar ca. to uker før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen.

Arctik 21 har vist seg å ha svært god effekt på cellulitter. Kulden trenger dypt ned i lærhuden og stimulerer fibroblaster som produserer nytt kollagen og elastin. Dette gir en gradvis oppstramming av huden.

Arctik 21 er designet for også å kunne hjelpe fysioterapeuter, kiropraktorer og annet helsepersonell samt hud- og helseterapeuter.

Arctik 21 er et apparat for fysisk behandling med infrarød varme og kulde helt ned i -20°C

Arctik 21 gjør sin inntreden på det kosmetiske markedet etter flere år med omfattende studier og forsøk på behandlinger med kulde og infrarød varme. Kombinasjonen av dette vil gi enda bedre resultater. Navnet gjenspeiler den arktiske polarsirkelen. Dette er et unikt sted i verden hvor kombinasjonen av kulde og varme fører til to fantastiske naturlige fenomener; midnattsol og evige isbreer.

Å kombinere kulde med infrarød stråling fører til en kontinuerlig utveksling mellom vasokonstriksjon og vasodilatasjon, stimulerer blodsystemet og vil i tillegg føre til at musklene gradvis slapper bedre av. Målet er å redusere smerter og hevelser og blokkere ubehagelige nervefølelser som kommer fra ledd og muskler.

Kuldedelen av maskinen setter i gang en gradvis tømming av fettceller. Under en behandling reduserer Arctik 21 temperaturen i behandlingssonden. Når sonden blir brukt på huden fører dette til avkjøling av huden og apoptoseprosessen starter. Dette fører til en eliminering av fett i behandlingsområdet. Adipocytter, fettceller, er sensitive for kulde. Apoptose er programmert celledød der cellemembranet blir brutt ned. Som en konsekvens av dette skjer det en spontan, langsom og gradvis tømming av døde fettceller. Apoptose skjer på en naturlig og regulert måte som er til fordel for livssyklusen til organismen. Fettet blir naturlig skylt ut gjennom leveren, fordøyelse- og lymfesystemet i løpet av femten til tjue dager. Dette er en helt naturlig prosess i kroppen (mer om apoptose herkilde: Store medisinske leksikon).

Arctik 21 har god effekt på:

  • Fett (kulde)
  • Cellulitt (kulde)
  • Oppstramming (kulde)
  • Figurforming (kulde)
  • Hevelser (kulde)
  • Muskelsammentrekninger (kulde)
  • Dempe smerter og ubehag i muskler og ledd (kulde/varme)
  • Støtte for både lymfe- og venesystemet (kulde/varme)
  • Muskelavslappende (varme)
  • Før og etter trening for bedre ytelse og utholdenhet

Behandlingen er CE-godkjent, trygg og smertefri


Lær med oss ved Beauty Boss Business School

I tillegg til å tilby de beste hudpleieproduktene og utstyret, tar vi sikte på å gi våre kunder den beste utdannelsen om hvordan de kan bruke våre produkter og utstyr som systemer som vil forbedre kundenes opplevelse og resultater. Vi inkluderer også de mest oppdaterte skjønnhetsteknikkene
og markedsføringstrendene slik at våre kunder ligger i forkant av den intense konkurransen i skjønnhetsbransjen, samtidig som de etablerer seg som ledere i bransjen.Se våre arrangementer her >>>

Del